VIP DINING CARDS

PROFITEER VAN VIP KORTING…

Schaf een VIP Dining card aan en geniet extra voordeel. 
Graag bieden wij u de kans om zo lang mogelijk te genieten van ons Oosters buffet tegen lage VIP prijzen. Hiervoor hebben wij deze prachtige actie voor u opgezet. Schaf een VIP Dining card aan en geniet als VIP van extra voordeel! U kunt kiezen uit  twee VIP Dining cards: Gold en Silver. U verdient namelijk vele heerlijke avondjes dineren voor lage prijzen.

VIP Dining card Gold (12 Diners)
De VIP Dining card Gold geeft recht op 12 diners voor de prijs van 10 diners. Dat garandeert 12x zeer voordelig genieten van ons all you can eat buffet. De VIP Dining cards zijn 2 jaar geldig. Een VIP Dining card Gold heeft u al voor maar 210,- euro. Let op! De VIP dining cards zijn beperkt verkrijgbaar: op = op. Per keer kunnen er maximaal 4 personen gebruik maken van het voordelig diner tarief.
Zie hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn.

VIP Dining card Silver (6 Diners)
De VIP Dining card Silver geeft recht op 6 diners voor de prijs van 5 diners. U kunt dus wel zeer voordelig genieten van het all you can eat buffet. De VIP Dining cards zijn 2 jaar geldig. Een VIP Dining card Silver heeft u al voor maar 105,- euro. Let op! De VIP dining cards zijn beperkt verkrijgbaar: op = op. Per keer kunnen er maximaal 4 personen gebruik maken van het voordelig diner tarief.
Zie hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn.

Alle tijd en ruimte om heerlijk te genieten
Bouvigne Paradijs biedt gasten letterlijk tijd én ruimte om te genieten. Dat merkt u aan alles. De twee ruim bemeten etages hebben elk een eigen buffet en meerdere zalen voor kleine en grote gezelschappen. Bovendien kennen wij geen tijdslimiet bij het gebruik van ons buffet. U kunt net zo lang blijven zitten als u wilt. Wij vinden dat dineren immers in alle rust en comfort moet.

Het management en de bediening spannen zich tot het uiterste in om het u naar de zin te maken. De keuken zorgt ervoor dat u nooit te laat bent. U bepaalt het tempo, wij houden waar mogelijk rekening met dieetwensen en geven graag toelichting op de verschillende gerechten.

Voorwaarden
• De VIP Dining Card geeft recht op diners van het all you can eat buffet
• De diners zijn exclusief de dranken
• Deze kaart is niet persoonsgebonden en is overdraagbaar
• De VIP Dining Card blijft tot 2 jaar na uitgiftedatum geldig
• Per keer kunnen er maximaal 4 personen gebruik maken van het voordelig diner tarief
• De diners zijn niet te combineren met andere lopende acties
• Het verlies of diefstal van deze kaart is op eigen risico van de klant

Bij Bouvigne Paradijs is het voor iedereen genieten

TOON TELEFOONNUMMER
Uitgebreid buffet