VIP DINING CARDS

PROFITEER VAN VIP KORTING…

Schaf nu een VIP Dining card aan en geniet in 2019 van de gunstige 2018 prijzen. 
Als u nog voor 2019 een VIP Dining card aanschaft, ontloopt u de hogere prijzen door de btw verhoging in 2019! Zoals u waarschijnlijk al hebt vernomen heeft het kabinet besloten om de btw in 2019 te verhogen. De btw voorstellen die tijdens prinsjesdag door het kabinet zijn gepresenteerd zullen helaas gaan leiden tot prijsverhogingen in de horeca. Graag bieden wij u de kans om zo lang mogelijk te genieten van ons Oosters buffet tegen de huidige lagere prijzen. Hiervoor hebben wij deze prachtige actie voor u opgezet. Schaf in 2018 een VIP Dining card aan, en geniet in 2019 van de voordelige 2018 tarieven! U kunt kiezen uit  twee VIP Dining cards: Gold en Silver. U verdient namelijk vele heerlijke avondjes dineren voor lage prijzen.

VIP Dining card Gold (12 Diners)
De VIP Dining card Gold geeft recht op 12 diners voor de prijs van 10 diners. Dat garandeert 12x zeer voordelig genieten van ons all you can eat buffet. De VIP Dining cards zijn 2 jaar geldig. Een VIP Dining card Gold heeft u al voor maar 189,50 euro. Als u deze in 2018 aanschaft, geniet u ook volgend jaar nog van de huidige lagere tarieven ivm de belastingverhoging in 2019. Let op! De VIP dining cards zijn beperkt verkrijgbaar: op = op. Per keer kunnen er maximaal 4 personen gebruik maken van het voordelig diner tarief.

VIP Dining card Silver (6 Diners)
De VIP Dining card Silver geeft recht op 6 diners voor de prijs van 5 diners. U kunt dus wel zeer voordelig genieten van het all you can eat buffet. De VIP Dining cards zijn 2 jaar geldig. Een VIP Dining card Silver heeft u al voor maar 94,75 euro. Als u deze in 2018 aanschaft, geniet u ook volgend jaar nog van de huidige lagere tarieven ivm de belastingverhoging in 2019. Let op! De VIP dining cards zijn beperkt verkrijgbaar: op = op. Per keer kunnen er maximaal 4 personen gebruik maken van het voordelig diner tarief.

Alle tijd en ruimte om heerlijk te genieten
Bouvigne Paradijs biedt gasten letterlijk tijd én ruimte om te genieten. Dat merkt u aan alles. De twee ruim bemeten etages hebben elk een eigen buffet en meerdere zalen voor kleine en grote gezelschappen. Bovendien kennen wij geen tijdslimiet bij het gebruik van ons buffet. U kunt net zo lang blijven zitten als u wilt. Wij vinden dat dineren immers in alle rust en comfort moet.

Het management en de bediening spannen zich tot het uiterste in om het u naar de zin te maken. De keuken zorgt ervoor dat u nooit te laat bent. U bepaalt het tempo, wij houden waar mogelijk rekening met dieetwensen en geven graag toelichting op de verschillende gerechten.

• De VIP Dining Card geeft recht op diners van het all you can eat buffet
• De diners zijn exclusief de dranken
• Deze kaart is niet persoonsgebonden en is overdraagbaar
• De VIP Dining Card blijft tot 2 jaar na uitgiftedatum geldig
• Per keer kunnen er maximaal 4 personen gebruik maken van het voordelig diner tarief
• De diners zijn niet te combineren met andere lopende acties
• Het verlies of diefstal van deze kaart is op eigen risico van de klant

Bij Bouvigne Paradijs is het voor iedereen genieten

TOON TELEFOONNUMMER
Uitgebreid buffet