65+ VOORDEEL

ELKE DINSDAG

EXTRA VOORDEEL VOOR 65 PLUSSERS

  • Elke dinsdag extra voordeel voor 65 plussers
  • All you can eat buffet 2 uur drankarrangement*
  • Voor slechts € 30,- per persoon (Excl. alcoholische dranken)
  • Voor slechts € 32,- per persoon (Incl. alcoholische dranken)
  • Alleen geldig met de voordeelpas (Eenmalig € 27,- euro, een pas is 1 jaar geldig)
  • Maximaal 4 personen per voordeelpas, waarvan één 65-plusser
  • Maximaal 8 personen per tafel

Kom onbeperkt genieten van een groots oosters buffet voor een kleine prijs. Speciaal voor 65 plussers hebben we een aanbod om heel voordelig te dineren. Op dinsdagen, feestdagen uitgezonderd, kunt u extra voordelig genieten van het all you can eat buffet. Van steak, sushi tot oosterse specialiteiten, ons buffet biedt voor ieder wat wils! Bent u meer fan van gerechten uit andere keukens? Geniet dan van onze aanvullende keuzes zoals pizza of friet. Om u het geheel comfortabel te maken bieden wij u het diner compleet verzorgd aan, inclusief een 2 uur drankarrangement!

De actie is alleen geldig in combinatie met de voordeelpas. Lees hieronder de voorwaarden of neem contact op met Bouvigne Paradijs.

Uit eten met kleinkinderen?
Neemt u graag de kleinkinderen mee? Ook voor de kleintjes hebben we lekkere gerechten. En zijn ze uitgegeten? Dan kunnen ze zich uitleven in ons Kinderparadijs. Zo kunt u nog verder genieten van het buffet. Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee.

* Niet geldig op feestdagen en bijzondere dagen.

Bouvigne Paradijs voordeelpas

Wij bieden u graag een extra mogelijkheid om zeer voordelig bij ons te komen eten. Om gebruik te maken van de 65+ actie dient u onze voordeelpas aan te schaffen voor € 27,-. Met de voordeelpas kunt u één jaar lang profiteren van de 65+ kortingsactie. Elke week weer! Met een voordeelpas kunt u met maximaal 4 personen, waarvan één 65-plusser, genieten van het voordeeltarief.

TOON TELEFOONNUMMER
Uitgebreid buffet