BEREIKBAARHEID / PARKEREN / OMGEVING

Omgeving
Bouvigne Paradijs ligt in een prachtig stukje Breda. Een omgeving met verrassend veel natuurschoon en cultuurhistorie. Het restaurant is makkelijk te vinden op de scheidslijn (Bouvignelaan) van het Mastbos en het Markdal. Deze locatie is een geschenk uit de hemel. Een heerlijke plek voor wandelaars en fietsers. De bijzondere bezienswaardigheden direct in de buurt zijn de historische buitenplaats kasteel Bouvigne en het monumentale klooster de Klokkenberg. Op de fiets staat u binnen tien minuten in hartje Breda. Speciale aandacht verdient de fietsroute langs de Mark naar het pittoreske bedevaartsoord Meersel-Dreef. Na een wandeling door de beeldentuin lest u de dorst met een koele Trappist van de paters.

Bereikbaarheid
De TomTom loodst u binnen vijf minuten vanaf de A16, A27 en A58 naar Bouvignelaan 3 in Breda. Uw auto parkeert u altijd gratis naast de deur. De capaciteit van de parkeerplaats is groot genoeg, zelfs voor bussen is er voldoende ruimte beschikbaar in de directe omgeving. Lijnbus 145 stopt voor de deur.

Let op: in het weekend en op feestdagen is ook de parkeerplaats van Waterschap Brabantse Delta (Bouvignelaan 5) voor onze gasten geopend. U dient er alleen op te letten dat u de parkeerplaats voor middernacht hebt verlaten.

Komt u uit België?
Restaurant Bouvigne Paradijs is ook zeer goed bereikbaar voor gasten uit België. Ons restaurant wordt regelmatig bezocht door gasten uit onder andere Antwerpen, Brasschaat, Hoogstraten, Schoten, Turnhout, Wuustwezel, Baarle-Hertog, en Baarle-Nassau voor een heerlijk Oosters buffet. Plan uw route via deze link.

Toegankelijkheid
Bouvigne Paradijs is uitstekend toegankelijk voor mindervaliden. De traplift helpt u naar de tweede etage. Op de begane grond zijn aangepaste sanitaire voorzieningen. Hebt u ondersteuning nodig? Uw gastheer of gastvrouw biedt graag een helpende hand.

Tip!
Parkeer uw auto -gratis- bij Bouvigne Paradijs en maak een lange wandeling of fietstocht door de schitterende natuur pal naast het restaurant. Drink daarna samen een borrel in één van de bruine kroegen in ’t Ginneken, the place to be in Breda Zuid. Op vijf minuten loopafstand van het legendarische ‘Ginnekenmartje’ staat uw tafel gedekt! Een diner bij Bouvigne Paradijs is het slotakkoord op een dag geweldig genieten in Brabant.