VEEL GESTELDE VRAGEN

Wist je dat…

Moet ik reserveren?

Natuurlijk kun je spontaan langskomen, maar als je zeker wilt zijn dat er plaats is kun je het beste een reservering maken.

Kan ik een specifieke tafel reserveren?

Bij het reserveren kun je een specifieke tafel vragen, echter dit kunnen we niet garanderen. Dit is afhankelijk van het aantal bezette tafels op die avond. We doen uiteraard wel ons uiterste best om aan je wensen te voldoen.

Is het verplicht om een drankarrangement erbij te nemen?

Nee, je kan ook op basis van nacalculatie bestellen. Het gehele gezelschap kiest voor wel of geen drankarrangement bij aanvang/reservering.

Kun je ook met grote groepen dineren?

Jazeker! Wij zijn een groot restaurant met capaciteit van ruim 800 zitplaatsen. Voor feesten en bedrijfsevenement is het ook mogelijk om een eigen zalen of geheel de bovenverdieping te boeken.

Kan er rekening gehouden worden met mijn allergie/dieet?

Allergie, dan denken wij graag met je mee. Ook zoutarm behoort tot de mogelijkheden. We kunnen echter niet 100% uitsluiten dat de betreffende allergenen niet verwerkt worden in onze keuken. Wil je een allergie al bij de reservering aangeven alsjeblieft? We gaan graag zorgvuldig om met uw gezondheid en zo kunnen wij tijdig voorbereidingen treffen.

Zijn kinderen ook welkom?

Jazeker! Onze speelruimte is geschikt voor kinderen tot 11 jaar.

Hebben jullie een cadeaubon?

Jazeker! Deze kun je bij ons in het restaurant kopen.

Is het mogelijk om VVV-bonnen/dinercheques in te leveren?

Helaas zijn de VVV-bonnen en dinercheques bij ons niet geldig.

Is het mogelijk om op rekening te betalen?

Facturatie achteraf is mogelijk, mits vooraf de facturatiegegevens bij ons bekend zijn en op avond zelf de verantwoordelijke persoon een vorm van identificatie meeneemt (geldig ID-bewijs), aangevuld met een visitekaartje. Hiervoor wordt €10,00 administratiekosten berekend.

Zijn er voldoende parkeergelegenheden?

Ja, er zijn voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor het restaurant.

Tot ziens bij Bouvigne Paradijs

Bouvigne Paradijs is een begrip in Breda. Bezoekers uit de verre omtrek waarderen de prijs/kwaliteit verhouding. U kunt gratis parkeren naast de deur en het restaurant is toegankelijk voor mindervaliden.

TOON TELEFOONNUMMER
Uitgebreid buffet