Ontdek het meest uitgebreide
Oosters buffet

Beleef een culinaire ontdekkingsreis
Uw rondreis door de Oosterse keuken bij Bouvigne Paradijs begint met een vriendelijke ontvangst. Zodra de jassen in de garderobe hangen, begeleiden we u naar uw tafel: een gedekte tafel met comfortabele stoelen voor ‘een lange zit’ en een aangename akoestiek. En ruimte genoeg voor elk gezelschap.

Ervaar èchte gastvrijheid…
Wat verwacht u van een goed diner? Wij geloven nog in de traditionele waarden van een restaurant waar uw jas wordt aangenomen. Waar u plaatsneemt aan een tafel met een luxe, linnen kleed. Drankjes kunt u aan tafel bestellen bij onze kelners en serveren wij aan tafel met een glimlach. Zoals het hoort, vinden wij. Gebruikte borden en bestek worden steeds netjes voor u opgeruimd. Zo kunt u blijven genieten van een verzorgd diner. U verdient een ouderwets avondje uit, of u nu met z’n tweetjes komt of met tweehonderd.

Het langste genieten
Omdat er geen tijdslimiet geldt, kunt u gerust van een aperitief genieten. Daarna begint uw ontdekkingsreis, helemaal naar eigen wens ingevuld. En wilt u nog een keer proeven, ga uw gang! Ons buffetrestaurant in Breda is onbeperkt toegankelijk.

De mooiste gerechten
Van een buffet verwacht u een verrukkelijk aanbod, nietwaar? Onbeperkt proeven van de vele smaken uit het immense Azië. Bij ons komt u niets tekort, dat is beloofd. Het keukengilde houdt van vernieuwing. Ingrediënten, receptuur en bereidingswijzen wisselen met de seizoenen. Daarom is de keuze uit vis, vlees, groenten, sauzen en fruit elke keer een belevenis. Het is onvoorstelbaar wat de variatie in ingrediënten, kruiden en specerijen teweeg brengt. Zoet, zuur, zacht of scherp. Rauw, licht aan- gebakken of perfect gegaard. Fris en fruitig, warm of koud van het riante buffet. De Oosterse keuken prikkelt alle zintuigen. All you can eat in Breda is een heus avontuur bij Bouvigne Paradijs!

Bij de voorgerechten vindt u naast soepen, sushi en salades ook diverse koude vis- en vleesschotels. Het buffet met hoofdgerechten heeft als basis verschillende Oosterse vis-, vlees en groentegerechten, allemaal volgens eigen receptuur vers bereid. Daarnaast kunt u kiezen voor een gerecht van de teppanyaki-plaat, waar de keukengilde klaar staat voor sfeervol live cooking.

En vergeet u vooral niet de toegift: ons buffet met voortreffelijke nagerechten. Een grand dessert in de ware zin van het woord: chocolade- en vanillemousse, diverse smaken ijs, slagroom, soesjes, poffertjes, warme kersen en vers gesneden fruit. Daarmee sluit u een heerlijke maaltijd bij Bouvigne Paradijs op passende wijze af!

Genieten voor iedereen
Zijn er mensen in uw gezelschap die het avontuur door de Oosterse keuken niet aandurven? Dan komen ze nog niets tekort bij ons all you can eat buffet. Naast de gerechten die u zou verwachten bij een Chinees restaurant in Breda vindt u bij ons ook de lekkerste gerechten uit diverse andere keukens. Wij koken ook voor gasten die liever dicht bij huis blijven, dat is geen probleem!

Voor de kinderen is het ook gegarandeerd genieten. Naast het oosters buffet serveren wij pizza en frietjes. Wat zullen ze smullen! En zijn ze uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek is er volop vermaak voor de kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan bij Bouvigne Paradijs.

Onbeperkt genieten in Breda? Kom naar Bouvigne Paradijs!

Allergenen
Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Sporen van allergenen zijn in onze keuken en buffet helaas niet met 100% uit te sluiten. Graag willen wij u op attenderen dat kruisbesmettingen niet te zijn vermijden, bij de gerechten en bij het buffet.

Wij verzoeken u om uw allergieën of intoleranties vooraf aan de leidinggevende aan te geven. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat u heerlijk kunt genieten van het oosters eten.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan bij Bouvigne Paradijs. Dit geldt voor alle ruimtes van restaurant Bouvigne Paradijs (dus zowel het restaurant als de terrassen).