Ontdek het meest uitgebreide
Oosters buffet

Beleef een culinaire ontdekkingsreis
Uw rondreis door de Oosterse keuken bij Bouvigne Paradijs begint met een vriendelijke ontvangst. Zodra de jassen in de garderobe hangen, begeleiden we u naar uw tafel: een gedekte tafel met comfortabele stoelen voor ‘een lange zit’ en een aangename akoestiek. En ruimte genoeg voor elk gezelschap.

Ervaar èchte gastvrijheid…
Wat verwacht u van een goed diner? Wij geloven nog in de traditionele waarden van een restaurant waar uw jas wordt aangenomen. Waar u plaatsneemt aan een tafel met een luxe, linnen kleed. Drankjes kunt u aan tafel bestellen bij onze kelners en serveren wij aan tafel met een glimlach. Zoals het hoort, vinden wij. Gebruikte borden en bestek worden steeds netjes voor u opgeruimd. Zo kunt u blijven genieten van een verzorgd diner. U verdient een ouderwets avondje uit, of u nu met z’n tweetjes komt of met tweehonderd.

Het langste genieten
Omdat er geen tijdslimiet geldt, kunt u gerust van een aperitief genieten. Daarna begint uw ontdekkingsreis, helemaal naar eigen wens ingevuld. En wilt u nog een keer proeven, ga uw gang! Het buffet onbeperkt toegankelijk.

De mooiste gerechten
Van een buffet verwacht u een verrukkelijk aanbod, nietwaar? Onbeperkt proeven van de vele smaken uit het immense Azië. Bij ons komt u niets tekort, dat is beloofd. Het keukengilde houdt van vernieuwing. Ingrediënten, receptuur en bereidingswijzen wisselen met de seizoenen. Daarom is de keuze uit vis, vlees, groenten, sauzen en fruit elke keer een belevenis. Het is onvoorstelbaar wat de variatie in ingrediënten, kruiden en specerijen teweeg brengt. Zoet, zuur, zacht of scherp. Rauw, licht aan- gebakken of perfect gegaard. Fris en fruitig, warm of koud van het riante buffet. De Oosterse keuken prikkelt alle zintuigen!

Bij de voorgerechten vindt u naast soepen, sushi en salades ook diverse koude vis- en vleesschotels. Het buffet met hoofdgerechten heeft als basis verschillende Oosterse vis-, vlees en groentegerechten, allemaal volgens eigen receptuur vers bereid. Daarnaast kunt u kiezen voor een gerecht van de teppanyaki-plaat, waar de keukengilde klaar staat voor sfeervol live cooking.

En vergeet u vooral niet de toegift: ons buffet met voortreffelijke nagerechten. Een grand dessert in de ware zin van het woord: chocolade- en vanillemousse, diverse smaken ijs, slagroom, soesjes, poffertjes, warme kersen en vers gesneden fruit. Daarmee sluit u een heerlijke maaltijd bij Bouvigne Paradijs op passende wijze af!

Genieten voor iedereen
Zijn er mensen in uw gezelschap die het avontuur door de Oosterse keuken niet aandurven, dan komen ze nog niets tekort. Wij koken ook voor gasten die liever dicht bij huis blijven. Geen probleem. Voor de kinderen is het ook gegarandeerd genieten. Naast het oosters buffet serveren wij pizza en frietjes. Wat zullen ze smullen!

Tot ziens bij Bouvigne Paradijs

RESERVEER UW TAFEL

U kunt eenvoudig online reserveren. Let op, de verzonden reserveringsaanvraag is nog niet definitief. U ontvangt een bevestiging per mail.

Wij proberen uw reservering zo spoedig mogelijk te bevestigen.
Reserveringen voor dezelfde dag kunnen niet gegarandeerd worden. Wij vragen u om voor reserveringen voor dezelfde dag ons rechtstreeks te bellen.

Telefonisch reserveren

Heeft u de voorkeur om via de telefoon te reserveren?
Wij staan klaar om uw reserveringen aan te nemen.
U kunt ons dagelijks bereiken vanaf 11:00 uur ‘s ochtends.

TOON TELEFOONNUMMER

Openingstijden

Ma t/m do
Vr – za
Zo

vanaf 17.30 u
vanaf 17.00 u
vanaf 16.00 u

De keuken is tot 21.00 uur geopend. Het laatste tijdstip waarop reserveringen worden aangenomen is 20.00 uur.

Tijdsduur betreffende het drankarrangement
Voor het All you can eat buffet is er geen tijdslimiet

Vul alle velden in
- **
RESERVEER NU