PROFITEER VAN
ZEER BETAALBARE PRIJZEN

Oosters buffet diner
All you can eat in Breda voor een gunstige prijs? Het kan bij Bouvigne Paradijs: de prijs voor ons onbeperkt buffet bedraagt € 28,50 per persoon voor dinsdag tot en met donderdag en voor vrijdag en in het weekend € 30,95 (Voor feest- en andere bijzondere dagen geldt er een speciaal tarief. Neemt u telefonisch contact op voor de geldende tarieven). Op de maandagen* is Bouvigne Paradijs gesloten, behalve op feestdagen. Voor grote gezelschappen zijn de openingstijden en dagen (ook de maandag) bespreekbaar.

Bouvigne Paradijs is een kindvriendelijk restaurant. Dat ziet u ook aan onze prijzen: de prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar is vanaf € 12,50 per kind. Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders. Zijn de kinderen uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek vermaken ze zich uitstekend terwijl u nog even verder geniet van de heerlijkste gerechten.

Drankarrangementen: Extra voordelig genieten
Het is mogelijk om het oosters buffet aan te vullen met een drankarrangement per gezelschap. U kunt dan voor een vaste prijs per persoon gedurende een afgesproken tijdsduur onbeperkt genieten van ons basis drankassortiment. De tijdsduur van het drankarrangement heeft alleen betrekking op de gebruikte drankconsumpties. U kunt zonder tijdsbeperking blijven genieten van ons Oosters buffet.

Volwassenen

2 uur: € 11,50
2,5 uur: € 13,50
3 uur: € 15,50

Kinderen (van 3 tot en met 11 jaar)

2 uur: € 7,50
2,5 uur: € 9,50
3 uur: € 10,-

N.B.: Begrepen in het drankarrangement zijn alle dranken uit ons standaard drankassortiment, inclusief geselecteerde bieren, frisdranken, huiswijnen, port/sherry/vermout, koffie/thee (m.u.v. geïmporteerde en speciaal bieren alsmede buitenlands gedistilleerde dranken). Bij verspilling berekenen wij een toeslag. Maximaal 1 consumptie p.p. per keer bestellen. Gaarne het drankarrangement voor aanvang van het buffet of bij de reservering doorgeven. Het drankarrangement geldt voor het hele gezelschap.

Bouvigne Paradijs behoudt het recht om ieder moment het drankarrangement te weigeren, wijzigen of tussentijds stop te zetten. Dit i.v.m. de wettelijke regels Sociale Hygiëne ter voorkoming van misbruik alcoholische dranken.

65+ voordeel!
Speciaal voor 65 plussers hebben we een aanbod om heel voordelig te dineren. Op dinsdagen, feestdagen uitgezonderd, kunt u extra voordelig genieten van het all you can eat buffet. Van steak, sushi tot oosterse specialiteiten, ons buffet biedt voor ieder wat wils!
• Elke dinsdag extra voordeel voor 65 plussers*
• All you can eat buffet 2 uur drankarrangement
• Voor slechts € 30,- per persoon (Excl. alcoholische dranken)
• Voor slechts € 32,- per persoon (Incl. alcoholische dranken)
• Alleen geldig met de voordeelpas (Eenmalig € 27,- euro, een pas is 1 jaar geldig)

Een 65+ voordeel diner isalleen telefonisch te reserveren.
Bel 076 560 0600

* Voorwaarden
Bekijk hier de complete voorwaarden.

Jarige Job voordeel: Hiep, hiep, hoera!
Is er één jarig? Maak van een verjaardageen speciale dag en kom lekkerdineren bij Bouvigne Paradijs!
• Gratis diner voor de jarige job*
• Uitgebreid all-in Oosters buffet
• Geldig op de verjaardag zelf
• Exclusief drank.

Een diner voor de jarige job isalleen telefonisch te reserveren.
Bel 076 560 0600

* Voorwaarden
Bij het reserveren vooraf / bij aankomst bij de receptie aangeven dat er een jarige inhet gezelschap aanwezig is. Er moet altijd 4 betalende volwassenen mee zijn. Alleen opvertoon van geldig legitimatiebewijs. Niet te combineren met andere acties/kortingen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan bij Bouvigne Paradijs. Dit geldt voor alle ruimtes van restaurant Bouvigne Paradijs (dus zowel ons restaurant als de terrassen).