PROFITEER VAN
ZEER BETAALBARE PRIJZEN

Diner
All you can eat in Breda voor een gunstige prijs? Het kan bij Bouvigne Paradijs: de prijs voor ons onbeperkt buffet bedraagt € 20,95 per persoon voor maandag tot en met donderdag en voor vrijdag, weekend en feest- en andere bijzondere dagen € 23,- (m.u.v. Kerst). Prettig: van ons oosters buffet kunt u onbeperkt genieten: wij kennen géén tijdsbeperking.

Bouvigne Paradijs is een kindvriendelijk restaurant. Dat ziet u ook aan onze prijzen: de prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar bedraagt € 8,95 per kind. Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders. Zijn de kinderen uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek vermaken ze zich uitstekend terwijl u nog even verder geniet van de heerlijkste gerechten.

Drankarrangement
Het is mogelijk om het oosters buffet aan te vullen met een drankarrangement (per gezelschap). Daarmee maakt u uw diner bij ons helemaal compleet voor een vaste ‘all-in’-prijs. U en uw gasten kunnen dan voor een vaste prijs per persoon gedurende een afgesproken tijdsduur onbeperkt genieten van ons basis drankassortiment.

N.B.: Inbegrepen zijn onder meer frisdranken, bier, huiswijnen, port, sherry, etc. Niet inbegrepen zijn buitenlands gedistilleerde dranken, kaartwijnen en geimporteerde en speciaalbieren.

Drankarrangementen zijn mogelijk vanaf een tijdsduur van 2 uur. Wilt u weten hoeveel het kost? Maak dan een proforma berekening via onze reserveringsmodule (Let op: aan het door het systeem berekende bedrag kunt u geen rechten ontlenen).

Volwassenenma-dovr-zo*
All you can eat20.9523.00
2 uur | All you can eat & drink30.4532.50
3 uur | All you can eat & drink33.4535.50
* Weekendtarieven zijn ook van toepassing op feestdagen en bijzondere dagen. Voor de Kerstdagen gelden speciale tarieven.
Kinderen vanaf 3 jaartot en met 11 jaar.ma-zo*
All you can eat8.95
2 uur | All you can eat & drink16.45
3 uur | All you can eat & drink18.45
* Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders.

Groepsarrangementen
Voor grotere groepen (vanaf 50 personen) hebben we aantrekkelijke groepskortingen en -arrangementen bij ons buffetrestaurant in Breda; hoe groter het gezelschap, hoe hoger de korting. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden of neem contact op voor een prijsopgave.

RESERVEER UW TAFEL

U kunt eenvoudig online reserveren. U ontvangt een bevestiging per mail.

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen niet gegarandeerd worden. Wij vragen u om ons hiervoor te bellen.

Telefonisch reserveren

Heeft u de voorkeur om via de telefoon te reserveren?
Wij staan klaar om uw reserveringen aan te nemen.
U kunt ons dagelijks bereiken vanaf 12:00 uur.

TOON TELEFOONNUMMER

Openingstijden

Ma t/m vr
Za & zo

vanaf 17.00 u
vanaf 16.00 u

De keuken is tot 21.00 uur geopend. Het laatste tijdstip waarop reserveringen worden aangenomen is 20.00 uur.

Tijdsduur betreffende het drankarrangement
Voor het All you can eat buffet is er geen tijdslimiet

Vul alle velden in
- **
RESERVEER NU