PROFITEER VAN
ZEER BETAALBARE PRIJZEN

Oosters buffet diner
All you can eat in Breda voor een gunstige prijs? Het kan bij Bouvigne Paradijs: de prijs voor ons onbeperkt buffet bedraagt € 25,00 per persoon voor maandag tot en met donderdag en voor vrijdag, weekend en feest- en andere bijzondere dagen € 30,- (m.u.v. Kerst). We werken momenteel ivm Corona in shifts van 2 uur, 2,5 uur of 3 uur.

Bouvigne Paradijs is een kindvriendelijk restaurant. Dat ziet u ook aan onze prijzen: de prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar bedraagt € 15,00 per kind. Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders. Zijn de kinderen uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek vermaken ze zich uitstekend terwijl u nog even verder geniet van de heerlijkste gerechten.

Dranken
Het oosters buffet is tijdelijk inclusief drankarrangement (per gezelschap). Daarmee maakt u uw diner bij ons helemaal compleet voor een vaste ‘all-in’-prijs. U en uw gasten kunnen dan voor een vaste prijs per persoon gedurende onbeperkt genieten van ons basis drankassortiment.

N.B.: Inbegrepen zijn onder meer frisdranken, bier, huiswijnen, port, sherry, etc. Niet inbegrepen zijn buitenlands gedistilleerde dranken, kaartwijnen en geïmporteerde en speciaalbieren.