PROFITEER VAN
ZEER BETAALBARE PRIJZEN

Diner
All you can eat in Breda voor een gunstige prijs? Het kan bij Bouvigne Paradijs: de prijs voor ons onbeperkt buffet bedraagt € 20,95 per persoon voor maandag tot en met donderdag en voor vrijdag, weekend en feest- en andere bijzondere dagen € 23,- (m.u.v. Kerst). Prettig: van ons oosters buffet kunt u onbeperkt genieten: wij kennen géén tijdsbeperking.

Bouvigne Paradijs is een kindvriendelijk restaurant. Dat ziet u ook aan onze prijzen: de prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar bedraagt € 8,95 per kind. Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders. Zijn de kinderen uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek vermaken ze zich uitstekend terwijl u nog even verder geniet van de heerlijkste gerechten.

Drankarrangement
Het is mogelijk om het oosters buffet aan te vullen met een drankarrangement (per gezelschap). Daarmee maakt u uw diner bij ons helemaal compleet voor een vaste ‘all-in’-prijs. U en uw gasten kunnen dan voor een vaste prijs per persoon gedurende een afgesproken tijdsduur onbeperkt genieten van ons basis drankassortiment.

N.B.: Inbegrepen zijn onder meer frisdranken, bier, huiswijnen, port, sherry, etc. Niet inbegrepen zijn buitenlands gedistilleerde dranken, kaartwijnen en geimporteerde en speciaalbieren.

Drankarrangementen zijn mogelijk vanaf een tijdsduur van 2 uur. Wilt u weten hoeveel het kost? Maak dan een proforma berekening via onze reserveringsmodule (Let op: aan het door het systeem berekende bedrag kunt u geen rechten ontlenen).

Volwassenenma-dovr-zo*
All you can eat20.9523.00
2 uur | All you can eat & drink30.4532.50
3 uur | All you can eat & drink33.4535.50
* Weekendtarieven zijn ook van toepassing op feestdagen en bijzondere dagen. Voor de Kerstdagen gelden speciale tarieven.
Kinderen vanaf 3 jaartot en met 11 jaar.ma-zo*
All you can eat8.95
2 uur | All you can eat & drink16.45
3 uur | All you can eat & drink18.45
* Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders.

Groepsarrangementen
Voor grotere groepen (vanaf 50 personen) hebben we aantrekkelijke groepskortingen en -arrangementen bij ons buffetrestaurant in Breda; hoe groter het gezelschap, hoe hoger de korting. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden of neem contact op voor een prijsopgave.