PROFITEER VAN
ZEER BETAALBARE PRIJZEN

Oosters buffet diner
All you can eat in Breda voor een gunstige prijs? Het kan bij Bouvigne Paradijs: de prijs voor ons onbeperkt buffet bedraagt € 25,00 per persoon voor maandag tot en met donderdag en voor vrijdag, weekend en feest- en andere bijzondere dagen € 27,50 (m.u.v. Kerst).

Bouvigne Paradijs is een kindvriendelijk restaurant. Dat ziet u ook aan onze prijzen: de prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar is vanaf € 12,50 per kind. Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders. Zijn de kinderen uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek vermaken ze zich uitstekend terwijl u nog even verder geniet van de heerlijkste gerechten.

Drankarrangementen: Extra voordelig genieten
Het is mogelijk om het oosters buffet aan te vullen met een drankarrangement per gezelschap. U kunt dan voor een vaste prijs per persoon gedurende een afgesproken tijdsduur onbeperkt genieten van ons basis drankassortiment. De tijdsduur van het drankarrangement heeft alleen betrekking op de gebruikte drankconsumpties. U kunt zonder tijdsbeperking blijven genieten van ons Oosters buffet.

Volwassenen

2 uur: € 9,50
2,5 uur: € 12,50
3 uur: € 14,50

Kinderen (van 3 tot en met 11 jaar)

2 uur: € 7,50
2,5 uur: € 9,50
3 uur: € 10,-

N.B.: Inbegrepen zijn onder meer frisdranken, bier, huiswijnen, port, sherry, etc. Niet inbegrepen zijn buitenlands gedistilleerde dranken, kaartwijnen en geïmporteerde en speciaalbieren.

Extra voordeel voor 65 plussers

Kom onbeperkt genieten van een groots oosters buffet voor een kleine prijs! Speciaal voor 65 plussers hebben we een aanbod om heel voordelig te dineren. Lees meer >