PROFITEER VAN
ZEER BETAALBARE PRIJZEN

Oosters buffet diner
All you can eat in Breda voor een gunstige prijs? Het kan bij Bouvigne Paradijs: de prijs voor ons onbeperkt buffet bedraagt € 27,50 per persoon voor maandag tot en met donderdag en voor vrijdag en in het weekend € 29,95 (Voor feest- en andere bijzondere dagen geldt er een speciaal tarief. Neemt u telefonisch contact op voor de geldende tarieven).

Bouvigne Paradijs is een kindvriendelijk restaurant. Dat ziet u ook aan onze prijzen: de prijs voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar is vanaf € 12,50 per kind. Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders. Zijn de kinderen uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek vermaken ze zich uitstekend terwijl u nog even verder geniet van de heerlijkste gerechten.

Drankarrangementen: Extra voordelig genieten
Het is mogelijk om het oosters buffet aan te vullen met een drankarrangement per gezelschap. U kunt dan voor een vaste prijs per persoon gedurende een afgesproken tijdsduur onbeperkt genieten van ons basis drankassortiment. De tijdsduur van het drankarrangement heeft alleen betrekking op de gebruikte drankconsumpties. U kunt zonder tijdsbeperking blijven genieten van ons Oosters buffet.

Volwassenen

2 uur: € 11,50
2,5 uur: € 13,50
3 uur: € 15,50

Kinderen (van 3 tot en met 11 jaar)

2 uur: € 7,50
2,5 uur: € 9,50
3 uur: € 10,-

N.B.: Begrepen in het drankarrangement zijn alle dranken uit ons standaard drankassortiment, inclusief geselecteerde bieren, frisdranken, huiswijnen, port/sherry/vermout, koffie/thee (m.u.v. geïmporteerde en speciaal bieren alsmede buitenlands gedistilleerde dranken). Bij verspilling berekenen wij een toeslag. Maximaal 1 consumptie p.p. per keer bestellen. Gaarne het drankarrangement voor aanvang van het buffet of bij de reservering doorgeven. Het drankarrangement geldt voor het hele gezelschap.

Extra voordeel voor 65 plussers

Kom onbeperkt genieten van een groots oosters buffet voor een kleine prijs! Speciaal voor 65 plussers hebben we een aanbod om heel voordelig te dineren. Lees meer >

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan bij Bouvigne Paradijs. Dit geldt voor alle ruimtes van restaurant Bouvigne Paradijs (dus zowel ons restaurant als de terrassen).