CHINEES AFHAALMENU

BOUVIGNE PARADIJS

DE GROOTSTE AFHAALCHINEES IN DE REGIO

Onze liefde en passie stoppen we ook in speciale afhaalgerechten. Een heerlijk keuzemenu aangevuld met onmisbare klassiekers. Door bij onze afhaalservice te bestellen kunt u thuis genieten van de kunst van oosters eten en helpt u ons om zo goed mogelijk door deze moeilijke tijd heen te komen. De kunst van Oosters eten verstaan we bij Bouvigne Paradijs al meer dan 25 jaar. Dat schept uiteraard verwachtingen, ook in deze tijd. Daarom bieden wij u een variatie heerlijke Oosterse gerechten aan in het afhaal keuzemenu. Geniet thuis van de kunst van oosters eten!

Eenvoudig telefonisch Oosters eten bestellen

Van dinsdag t/m zondag van 12.00 t/m 20.30 uur kunt u uw wensen doorgeven, de keuken is vanaf 15.00 uur geopend. Uw bestelling bereiden we met passie en we zorgen ervoor dat deze op de afgesproken tijd voor u klaar staat. Eet smakelijk!

Bel 076 5 600 600

Tot ziens bij Bouvigne Paradijs

Bouvigne Paradijs is een begrip in Breda. Bezoekers uit de verre omtrek waarderen de prijs/kwaliteit verhouding. U kunt gratis parkeren naast de deur en het restaurant is toegankelijk voor mindervaliden.

TOON TELEFOONNUMMER
Uitgebreid buffet