PROFITEER VAN
ZEER BETAALBARE PRIJZEN

Buffetrestaurant in Breda
Van sushi en steak tot Oosterse specialiteiten, ons all you can eat buffet in Breda biedt voor ieder wat wils! Beleef het mee, de Oosterse keuken proeven is een fantastische ontdekkingsreis. Maar ook degenen die liever dicht bij huis blijven worden niet vergeten.

Je kunt onbeperkt, de hele avond, genieten van meer dan 100 Oosterse gerechten. Bij Bouvigne Paradijs is er géén tijdsbeperking, je hoeft dus niet te haasten. Reserveer nu online!

All you can eat buffet vanaf € 20,95 p.p.!
Je kunt al onbeperkt genieten van ons all you can eat buffet vanaf € 20,95 per persoon. Deze prijs geldt van maandag tot en met donderdag en het buffet is te bestellen vanaf € 23,- op vrijdag en in het weekend.

Bekijk hier de prijzen en ons complete aanbod.

Bezoekers waarderen de prijs/kwaliteitverhouding van onze all you can eat formule maar daarnaast gaat het ons ook om de gastvrijheid in combinatie met een kwalitatief goede maaltijd. Op zoek naar een Japanner of Chinees restaurant in Breda? Reserveer een tafel bij Bouvigne Paradijs.

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant? Bij ons is de hele familie welkom, voor alle leeftijden is het smakelijk eten bij Bouvigne Paradijs. En als het tafelen te lang duurt voor de kinderen, vermaken ze zich prima in ons restaurant met speelhoek: de kinderen kunnen duiken de speelhoek in, terwijl de ouders in alle rust van de Oosterse keuken proeven.

All you can eat buffetrestaurant in Breda
Onbeperkt uit eten? All you can eat in Breda was nog nooit zo lekker. Ontdek Bouvigne Paradijs en geniet met de hele familie! Wil je een betere indruk krijgen van ons restaurant? Krijg dan hier een impressie van ons restaurant en onze heerlijke Oosterse gerechten!

Op zoek naar een buffetrestaurant in Breda voor een zakelijk diner of meeting? Bij Bouvigne Paradijs is het mogelijk om een zaal te huren. Ook voor een jubileum, cursus, seminar of productpresentatie kunt u bij ons terecht! Ons all you can eat buffetrestaurant in Breda is goed bereikbaar en beschikt over een ruime parkeerplaats.

RESERVEER UW TAFEL

U kunt eenvoudig online reserveren.
U ontvangt een bevestiging per mail.

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen niet gegarandeerd worden. Wij vragen u om ons hiervoor te bellen.

Telefonisch reserveren

Heeft u de voorkeur om via de telefoon te reserveren?
Wij staan klaar om uw reserveren aan te nemen.
U kunt ons dagelijks bereiken vanaf 12:00 uur.

TOON TELEFOONNUMMER

Openingstijden

Ma t/m vr
Za & zo

vanaf 17.00 u
vanaf 16.00 u

De keuken is tot 21.00 uur geopend.

Tijdsduur betreffende het drankarrangement
Voor het All you can eat buffet is er geen tijdslimiet

Vul alle velden in
- **
RESERVEER NU