Onbeperkt eten en plezier

Op zoek naar een restaurant met speelhoek in Breda en omgeving? Bij Bouvigne Paradijs vermaken uw kinderen zich uitstekend in ons Kinderparadijs, terwijl u onbeperkt geniet van de lekkerste Oosterse specialiteiten. Uiteraard eten ook zij hun buikjes lekker rond met de heerlijkste kindergerechten. Voor iedere smaak is er wel wat wils: van pizza, en friet tot poffertjes. Zo weet u zeker dat uw kinderen niets tekort zullen komen.

Smullen ze liever mee van de verschillende Oosterse gerechten? Ook dat is geen probleem, we zien graag hoe ze kennis maken met onze keuken!

Kindvriendelijk all you can eat dineren

All you can eat in Breda met kinderen? Bij Bouvigne Paradijs geniet u van onbeperkt dineren zonder tijdslimiet. Terwijl u rustig proeft van onze Oosterse specialiteiten hoeven de kinderen zich niet te vervelen aan tafel. Zijn ze eerder uitgegeten dan u? Dan vermaken ze zich uitstekend in ons restaurant met speelhoek. In het Kinderparadijs vinden ze onder andere een:

  • Bioscoop
  • Voetbalzone
  • Gamezone
  • Extra groot krijtbord
  • Speelhuisje met glijbaan

Zijn ze uitgespeeld? Dan schuiven ze weer gezellig aan bij u aan tafel, precies op tijd voor het toetje! Samen met uw kinderen ontdekt u ons uitgebreide toetjesbuffet. Hier vindt u onder andere verschillende soorten ijs, soesjes, vanille- en chocolademousse, warme kersen en vers fruit. Laat de kids een heerlijke ijscoupe samenstellen, mét slagroom natuurlijk. Proef samen van de lekkerste nagerechten en sluit de avond heerlijk af.

Restaurant met speelhoek: een avond genieten voor jong en oud

Is het lastig om uw kinderen mee te nemen naar een Chinees restaurant in Breda? Wilt u zorgeloos kunnen genieten van een avond vol lekkere Oosterse gerechten, zonder dat uw kinderen zich een moment hoeven te vervelen? Ons restaurant met speelhoek is ideaal voor een plezierige avond voor jong en oud. Reserveer hieronder uw tafel online of bel!

TOON TELEFOONNUMMER

RESERVEER UW TAFEL

U kunt eenvoudig online reserveren.
U ontvangt een bevestiging per mail.

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen niet gegarandeerd worden. Wij vragen u om ons hiervoor te bellen.

Telefonisch reserveren

Heeft u de voorkeur om via de telefoon te reserveren?
Wij staan klaar om uw reserveren aan te nemen.
U kunt ons dagelijks bereiken vanaf 12:00 uur.

TOON TELEFOONNUMMER

Openingstijden

Ma t/m vr
Za & zo

vanaf 17.00 u
vanaf 16.00 u

De keuken is tot 21.00 uur geopend.

Tijdsduur betreffende het drankarrangement
Voor het All you can eat buffet is er geen tijdslimiet

Vul alle velden in
- **
RESERVEER NU