ONBEPERKT GENIETEN
MET DE MOOISTE GERECHTEN

Zakelijk dineren in Breda
Bouvigne Paradijs biedt gasten letterlijk tijd én ruimte om te genieten van uw zakelijk diner. Dat merkt u aan alles. De twee ruim bemeten etages hebben elk een eigen buffet en meerdere zalen voor kleine en grote gezelschappen. Bovendien kennen wij geen tijdslimiet bij het gebruik van ons buffet. U kunt net zo lang blijven zitten als u wilt. Wij vinden dat dineren immers in alle rust en comfort moet.

Het management en de bediening spannen zich tot het uiterste in om het u naar de zin te maken. De keuken zorgt ervoor dat u nooit te laat bent. U bepaalt het tempo, wij houden waar mogelijk rekening met dieetwensen en geven graag toelichting op de verschillende gerechten.

Speciale arrangementen
Voor groepen stelt Bouvigne Paradijs graag speciale arrangementen samen. Een jubileum, productpresentatie, cursus, jaarvergadering of seminar krijgt in onze setting meerwaarde. In een aparte ruimte vergaderen, daarna een deur verder voor de maaltijd. Eventueel met eigen muziek en na de maaltijd een dansvloer. Wilt u graag een optreden van een bekende artiest of liever een pianist in de zaal? Bij Bouvigne Paradijs is meer mogelijk. Op de maandagen* is Bouvigne Paradijs standaard gesloten, behalve op feestdagen. Voor grote gezelschappen zijn de openingstijden en dagen (ook de maandag) bespreekbaar.

Voor ieder wat wils
Op zoek naar meer variatie dan u bij een Chinees restaurant in Breda zou vinden? Ons all you can eat buffet biedt voor ieder wat wils. Van steak, sushi tot oosterse specialiteiten, u vindt het bij Bouvigne Paradijs! Beleef het mee met uw zakelijke genodigden, de Oosterse keuken proeven is een fantastische ontdekkingsreis. Maar ook degenen die liever dicht bij huis blijven worden niet vergeten.

Uw zakendiner regelt u voordelig bij Bouvigne Paradijs!
Je kunt al onbeperkt genieten van ons all you can eat buffet voor een heel gunstige prijs. Voor meer informatie en op-maat oplossingen kunt u contact met ons opnemen. Bekijk hier de standaard tarieven en ons complete aanbod.

TOON TELEFOONNUMMER

RESERVEER UW TAFEL

U kunt eenvoudig online reserveren. U ontvangt een bevestiging per mail.

Reserveringen voor dezelfde dag kunnen niet gegarandeerd worden. Wij vragen u om ons hiervoor te bellen.

Telefonisch reserveren

Heeft u de voorkeur om via de telefoon te reserveren?
Wij staan klaar om uw reserveringen aan te nemen.
U kunt ons dagelijks bereiken vanaf 12:00 uur.

TOON TELEFOONNUMMER

Openingstijden

Ma t/m vr
Za & zo

vanaf 17.00 uur
vanaf 16.00 uur

Tijdsduur betreffende het drankarrangement
Voor het All you can eat buffet is er geen tijdslimiet

Vul alle velden in
- **
RESERVEER NU