RESTAURANT VOOR GROEPEN

WIJ BIEDEN U…

De tijd en ruimte om te genieten
All you can eat in Breda met een groep? Restaurant Bouvigne Paradijs biedt alle gasten letterlijk tijd én ruimte om te genieten. Dat merkt u aan alles. De twee ruim bemeten etages hebben elk een eigen buffet en meerdere zalen voor kleine en grote groepen. Bovendien kent ons buffetrestaurant in Breda geen tijdslimiet. U kunt net zo lang blijven zitten als u wilt. Wij vinden dat dineren immers in alle rust en comfort moet.

Zijn er kinderen aanwezig in uw gezelschap? Ons restaurant biedt elke groep een topavond, ongeacht de samenstelling! Ook voor kinderen hebben we de lekkerste gerechten klaar staan. En zijn ze uitgegeten, dan hoeven ze zich geen moment te vervelen in ons restaurant met speelhoek. Zo geniet jong en oud van een heerlijk avondje uit bij Bouvigne Paradijs.

Speciale arrangementen
Voor groepen vanaf 50 personen stelt Bouvigne Paradijs graag speciale arrangementen samen. Een groepsdiner, jubileum, productpresentatie, cursus, jaarvergadering of seminar krijgt in onze setting meerwaarde. In een aparte ruimte vergaderen, daarna een deur verder voor de maaltijd. Eventueel met eigen muziek en na de maaltijd een dansvloer. Wilt u graag een optreden van een bekende artiest of liever een pianist in de zaal? Bij Bouvigne Paradijs is meer mogelijk.

Zakelijk dineren in Breda
Vraag Bouvigne Paradijs naar de mogelijkheden voor zakelijk dineren in Breda. Want wij helpen u graag om een compleet programma samen te stellen. Met bijvoorbeeld een excursie of een uitstapje in de omgeving. Wat we vaak organiseren is een ontvangst met koffie en gebak, het eerste uur alle aandacht voor de vergadering, presentatie of lezing om daarna samen aan tafel te gaan. En dit tegen beheersbare kosten die vooraf -tot op de cent nauwkeurig- bekend zijn.

Het management en de bediening spannen zich tot het uiterste in om het u naar de zin te maken. De keuken zorgt ervoor dat u nooit te laat bent. U bepaalt het tempo, wij houden waar mogelijk rekening met dieetwensen en geven graag toelichting op de verschillende gerechten.

Genieten voor twintig of honderden personen

TOON TELEFOONNUMMER
Uitgebreid buffet