KERSTDINER 2023

WIJ BIEDEN U EEN HEERLIJK KERST…

Speciaal Kerst arrangement
Voor Kerstmis stelt Bouvigne Paradijs graag een speciaal Kerstdiner samen. U kunt met Kerst als volgt genieten van ons heerlijk all-in buffet inclusief drankarrangement:

Van 12.00 tot 14.00 uur (Zittingsduur 2 uur)*
• Volwassenen € 37,50
• Kinderen € 17,50

Vanaf 15.00 uur (Zittingsduur 2,5 uur)*
• Volwassenen € 52,50
• Kinderen € 25,-

Reserveer direct want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Het Kerstdiner is alleen telefonisch te reserveren. Deze is dus niet te reserveren met de reserveer module op onze website.

Reserveer direct, bel 076  560 0600

 

De mooiste gerechten
Van een buffet verwacht u een verrukkelijk aanbod, nietwaar? Onbeperkt proeven van de vele smaken uit het immense Azië. Bij ons komt u niets tekort, dat is beloofd. Het keukengilde houdt van vernieuwing. Ingrediënten, receptuur en bereidingswijzen wisselen met de seizoenen. Daarom is de keuze uit vis, vlees, groenten, sauzen en fruit elke keer een belevenis. Het is onvoorstelbaar wat de variatie in ingrediënten, kruiden en specerijen teweeg brengt. Zoet, zuur, zacht of scherp. Rauw, licht aan- gebakken of perfect gegaard. Fris en fruitig, warm of koud van het riante buffet. De Oosterse keuken prikkelt alle zintuigen. Het Kerstdiner is een heus avontuur bij Bouvigne Paradijs!

Bij de voorgerechten vindt u naast soepen, sushi en salades ook diverse koude vis- en vleesschotels. Het buffet met hoofdgerechten heeft als basis verschillende Oosterse vis-, vlees en groentegerechten, allemaal volgens eigen receptuur vers bereid. Daarnaast kunt u kiezen voor een gerecht van de teppanyaki-plaat, waar de keukengilde klaar staat voor sfeervol live cooking.

En vergeet u vooral niet de toegift: ons buffet met voortreffelijke nagerechten. Een grand dessert in de ware zin van het woord: chocolade- en vanillemousse, diverse smaken ijs, slagroom, soesjes, poffertjes, warme kersen en vers gesneden fruit. Daarmee sluit u een heerlijke maaltijd bij Bouvigne Paradijs op passende wijze af!

Genieten voor iedereen
Zijn er mensen in uw gezelschap die het avontuur door de Oosterse keuken niet aandurven? Dan komen ze nog niets tekort bij ons all you can eat buffet. Naast de gerechten die u zou verwachten bij een Oosters buffet vindt u bij ons ook de lekkerste gerechten uit diverse andere keukens. Wij koken ook voor gasten die liever dicht bij huis blijven, dat is geen probleem!

Voor de kinderen is het ook gegarandeerd genieten. Naast het oosters buffet serveren wij pizza en frietjes. Wat zullen ze smullen! En zijn ze uitgegeten? In ons restaurant met speelhoek is er volop vermaak voor de kinderen.

Bij Bouvigne Paradijs is het met kerst extra genieten voor uw hele familie!

* Begrepen in het drankarrangement zijn alle dranken uit ons standaard drankassortiment, inclusief geselecteerde bieren, frisdranken, huiswijnen, port/sherry/vermout, koffie/thee. Geïmporteerde en speciaal bieren alsmede buitenlands gedistilleerde dranken zijn niet begrepen in het arrangement. De kindtarieven gelden voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 11 jaar.

TOON TELEFOONNUMMER
Uitgebreid buffet